Alla inlägg under juni 2008

Av Grynisen - 25 juni 2008 21:29

Kolla in bilderna alltså *suckar längtande*


Fliz på stranden i Thailand mars 2006


Finaste barnen *älskar*


Åhhhhh vad jag vill åka dit....


Har fått för mig att jag och familjen ska försöka åka till Thailand om ett år, under sommaren. Thai och Royal Orchid har bra kampanjer under lågsäsongen. Jag räkande ut att för oss går det på ca 16.000 kr för resa ToR. Boendet under lågsäsong är billigt, och maten likaså.


Jag tror att vi tjänar på att ta en resa till Thailand än två veckor på Cypern, Mallis eller annat i Europa. Väl i Thailand så lever man billigt, motsatsen till Europa.


Jag har suttit och kolla runt lite på nätet, utbudet är ju enormt. Jag vet ju inte ens vart jag vill åka. Vi kommer iaf åka till Bangkok först och därifrån ska vi ta oss vidare någonstans sydost, där är vädret bättre under april-september... Dolphin Bay har jag kollat in förut, och där ligger mina funderingar fortfarande. Annars kan man ju leta upp ett "privat" boende som någon hyr ut. Finns gott om sådant oxå....


Drömma kan man ju iaf.... *ler* Hoppas verkligen att det kan bli verklighet för oss. Det hade varit underbart :-)

Av Grynisen - 25 juni 2008 15:47

Redan jobbat klart, hämtat barnen och parkerat arslet vid datorn *hihi*


Jag är faktiskt inte så trött längre... Var rädd för att jag skulle hålla fast i "koma-läget" hela dagen. Men jobbet har gått fort idag, och fortfarande känner jag mig pigg :-)


Whille är hos en kompis, släppte av honom där på vägen hem. Fliz har parkerat i soffan för lite Disney en stund.


Annars finns det inget speciellt att uppdatera med tror jag!

Återkommer senare tror jag :-)

Av Grynisen - 25 juni 2008 06:08

Att man sovit för lite kommer väl i efterhand!? För igår la jag mig redan klockan 22 och det är ovanligt för min del. Men att jag idag känner mig som ett vrak är ju mindre kul.... Nätterna innan har ju varit lite kortare pga olika orsaker så jag utgår ifrån att det är det som känns idag.


Barnen har bara tre dagar kvar nu innan sommarlov, oj vad det längtar :-) Fliz längtar nog mest tror jag, det är ju mycket pga att hon inte trivs på dagis. Så till hösten blir det förhoppningsvis en skön vändning för oss alla. Fliz kommer att få Whilles fröknar som han har haft nu i nollan, och det är Fliz jätteglad för. Hon gillar de!!! Sen gäller det ju bara att styra in henne så hon får andra kompisar än de hon har idag.... För det är just kompisarna som får henne att må dåligt :-(


Nåja, nog om detta!!!


Nu ska jag ta och fixa iordning mig, sminkning och lätt frukost. Sen iväg!!! Kan ju meddela att solen skiner, det chockar numera *haha* Kan ju hoppas på en relativt härlig dag utan blåst och regn!

Av Grynisen - 24 juni 2008 18:28

Jag var bara tvungen att ta ett skönt bad. Såååå härligt det var, avkopplande och varmt!!!! :-)


Om en liten stund ska det göras kvällsmat till barnen. Idag blir det varm Oboy, smörgås, flingor och yougurt som utbud. Jag tror det passar barnen alldeles perfekt!


Föresten, barnen sov länge idag.... Whille sov till kvart i nio, och Micke fick väcka Fliz efter klockan nio. Att sånt inte händer när jag är ledig då... *hmmm*


Dagen på jobbet har varit bra. Fixat iordning med massor av delikatesser (olivoljor, vinegrätter, fina sylt och marmelader, kryddor i alla dess former) Det gäller ju att fylla på ordentligt nu så att det finns över sommaren, med tanke på att det snart kör igång med semestrar!

Av Grynisen - 24 juni 2008 06:17

Trodde nästan att träden utanför skulle välta under natten.... Men nu på morgonen är det så lugnt och tyst, skumt!

Både Whille och Fliz har vaknat inatt av blåsten och varit rädda. Så vi alla har sovit tillsammans i sängen.


Fliz och jag vaknade ungefär samtidigt av att hon hade kissat ner sig i vår säng :-( Hela min rygg och min rumpa var "kissig", även Fliz men i mindre skala. Dessutom min sida av sängen så klart.... Inte lätt att fixa sådana saker på natten (tidig morgon) när de andra sover. Men jag kapslade in allt kissigt och efter tvättande av mig och Fliz så la vi oss igen. Då var Fliz JÄTTEPIGG och småviskade om det mesta, undrade när vi skulle gå upp och när jag skulle till jobbet. Men runt halv sex somnade hon om igen...


Nu ligger duntäcket i tvättmaskinen, resten får Micke ta sen när de har gått upp.


Själv ska jag ta och sminka mig, sen iväg till jobbet!!!!

Av Grynisen - 23 juni 2008 22:14

Ute blåser det som om det ska bli storm *brrr* Desto skönare känns det att få krypa in under duntäcket och mysa. Läsa lite, smörja händer och fötter, sen somna såååå gott :-)


Barnen somnade tidigt idag. Redan kvart i åtta blev det sängdax och redan klockan 20 sov båda två. Så imorgon är de båda säkert mer pigga och förhoppningsvis lite gladare oxå. Imorgon ska de vara hemma med Micke, sen är det bara tre dagar kvar till deras SOMMARLOV :-) Härligt för de!!!! Det är precis vad som behövs, sommarlov, ledighet, sol, bad och lite utflykter.


Godnatt mina vänner....

Av Grynisen - 23 juni 2008 19:03

Har blivit utmanad av Helen, älskar sånt här :-)



Regler:

Beskriv först reglerna. Svara på alla frågor. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar,be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!



Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

  • Jobba
  • Köpa hö till marsvinen
  • Hämta barnen på dagis och fritids
  • Blogga ;-)
  • Skriva reklamationslista på vårt hus (snart 2 års-besiktning)


Till jobbet anlände jag vid klockan 7.10 i morse. På lunchen åkte jag iväg och köpte hö till marsvinen. När jag slutat klockan 14.45 idag så åkte jag och hämtade mina barn. En stund efter jag kommit hem blev det självklart en bloggning, dock kort. Sen när barnen har somnat så ska jag försöka mig på att börja skriva ner allt som ska åtgärdas innan 2 års-besiktningen på vårt hus.



Vad gjorde du för 10 år sedan? 

Var 22 år och tillsammans med en kille som jag inte var kär i längre.... "väntade in" rätt dag för att bryta förhållandet.


Ställen du bott på?

Bott på många ställen. Uppvuxen i Kållered, en liten ort söder om Göteborg. Bodde på olika ställen där med min familj. När jag var 19 år flyttade jag hemifrån, först lägenhet i Kållered sen vidare till Lindome (ännu lite söder om Göteborg). Träffade Micke och flytten gick hem till honom norr om Göteborg för sen vidare till vårt första gemensamma hus i den ort vi bor idag. Sen 1½ år tillbaka bor vi ju i hus nummer 2 :-)


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

  • Betala av alla lån så jag blir skuldfri 
  • Sätta undan pengar till barnen
  • Resa
  • Ge min syster och hennes sambo en stor buffert till framtiden
  • Skänka mera pengar till Barncancerfonden

Nu til det svåra.... Jag tror inte jag har sex personer att utmana. Men ni som läser här och gillar utmaningar, gör denna och meddela mig gärna så jag får läsa :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards