Alla inlägg under februari 2012

Av Grynisen - 12 februari 2012 18:15

WOW vilken kväll vi fick, jag och Flizan :-)


Vi var ju och kollade in Melodifestivalen, deltävling 2 i Scandinavium igår. Det var verkligen jättekul! Jag längtar redan till nästa år och Scandinavium *hihi*


Vi hade platser till vänster om scenen på läktaren. Där skulle vi sitta tillsammans med Malin och hennes fina familj från skogarna i Småland. När jag och Fliz kommer dit så visar det sig att scenen blivit större än planerat så våra platser sitter mer eller mindre inne i en scenvägg där en stor tv-skärm sitter *hmmmm*


Då fick vi erbjudande att sitta på parkett. Jag var först lite tveksam och tänkte att det blir platser längst bak så vi ser nada... Men vi fick platser på rad 15, rakt framför scenen och precis där artisterna gick in mot scenen. Vi blev så jäkla nöjda :-D


 

Ännu gladare blev vi när det visade sig att Malin och La Familia fått platserna bredvid oss *hihi* Vilken flax liksom!!!


 

Mongo x 2


Kvällen var helgrym, de flesta artister var riktigt bra. Sen är det en helt annan grej att se framträdanden live, ljudet och känslan blir ju nått helt annat :-)


Jag fastnade direkt för David Lindgren, Shout it out. GAAAAH vilken bra låt, vilket ööööös. Hela Scandinavium lyfte och folk jublade *ler* Grymt säger jag!!! Absolut top 3 i finalen i Globen :-D


Fliz höll på flickorna Timoteij, Stormande Hav. En helt ok låt för min del, men absolut ingen vinnare. Men Fliz var ändå nöjd att David vann!!!


Slänger in lite bilder från kvällen nedan


 

Ulrik-ponken... Alla småflickors dröm lät det som *fnissar*


 

Top Cats, ganska svängig men lite repris på förra årets liknande bidrag!


 

Vackra Sonja...


 

Andreas med en riktig tråklåt :-(


 

Timoteij, precis på väg upp på scen!


 

Grymme David på väg upp på scenen


 

Mimi Oh... Ingen höjdare heller


 

Mysiga De Leva... Gillade honom, hans karisma och känsla!!!


 

Underbara vackra Sarah


 

Roliga och charmiga Gina


 

Grymme-mellanspelet :-D Älskar Electric med Leila K sen många år tebax. Blev så jäkla glad när Jessica Folker och övriga drog igång denna låten!!! Härligt :-)


Som sagt, en mycket lyckad kväll trots att Whille inte kunde följa med. Men det var roligt att träffa Malin och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen, då även med goa Jessica :-)

Av Grynisen - 11 februari 2012 14:23

 


Orka mer motgångar :-(


Idag när jag, Whille och Fliz ska på Melodifestivalen så händer det som INTE får hända. Whille får magsjuka :-( Sånt botas ju inte med en Panodil för en kväll direkt *suck* Maximal otur kallar jag det...


Så nu får jag och Fliz gå själva och en biljett á 600 kr till ingen nytta, såååå trist.


Nån som vill följa med?? Biljett ganska när scenen på läktare, jag, Fliz och fint folk från Småland finns på samma rad :-)


Tråkig start på Sportlovet för Whille, men förhoppningsvis mår han bättre redan imorgon!!!



Av Grynisen - 10 februari 2012 09:45

Nu har jag äntligen hittat ett perfekt garage som jag hoppas kunna köpa till Edwin när han fyller 2 år.


Igår när jag var och hämtade Edwin på dagis så hade dagis köpt in massa nya leksaker, så barnen hade fullt upp med att leka. Då såg jag garaget som de köpt, och jag såg även kartongen. Vikingtoys hette märket!


Hem och googlade och hittade det på Lekmer :-)


 


Det är riktigt rejält och stort garage i  mjukt plast, fast ändå hårt. Helt perfekt för att hålla till en hårdhänt och nyfiken 2 åring :-) Jag har tidigare köpt sådana bilar till Edwin och de gillar han jättemycket!

Av Grynisen - 9 februari 2012 18:14

Så här ser Edwin ut nu ikväll. På vänster överarm och båda benen är han fläckig av nått eksemliknande utslag. Han har ju känslig hud, med partier som ibland blir lite torra. Men både jag och Micke brukar vara noggranna med att smörja med mjukgörande just för att han inte ska se ut så här.


Han har inte ätit nått nytt, inget nytt tvättmedel eller nya kläder heller... Så frågan är varför han ser ut så här ikväll???


 

Höger insida lår, massa upphöjda röda fläckar...


 

Baksida låren och knäveck


Det var inte det lättaste att fota den här mannen då han nu ikväll bytte namn till extrem rörlig kålmask *fnissar* Han låg som ett S på skötbordet och sprattlade hysteriskt...


Nu har han iaf fått eksemsalva, en lite starkare variant. Dessutom insmord med Moyana Corrigans Bodybutter Lavendel, så jag hoppas på lugnare utslag imorgonbitti!  

Av Grynisen - 9 februari 2012 09:26

Både jag och Fliz tycker att våra halsar känns bättre idag. Kan det vara på väg bort? Eller är det bara en mjukstart innan det tar fart igen??


Fliz är jättetäppt i näsan, och tjock i halsen men mår bättre som sagt. Jag själv är lite täppt och får bara milt ont i halsen när jag sväljer. Så jag håller tummarna för att det är på väg åt rätt håll. Vi har ju Melodifestivalen att tänka på till lördagen oxå. Då har vi inte lust att vara hemma :-)


Edwin är på dagis och Whille är i skolan. Whille verkar fortfarande inte vara drabbad av våra baciller, det tackar vi för. Micke var lite snorig igår men förhoppningsvis var det bara falsklarm. Edwin har lite hosta och en rinnande näsa, men är pigg och trotsig precis som det ska vara nu *ler*


 

En glad Edwin på väg mot dagis. Han hittade en "jejje" (grävmaskin) vilket var en stor lycka :-)


Dwet går mycket skit på dagis oxå. Idag satt det extra varningslappar uppe om magsjuka. Det har suttit sådana i en vecka nu, men idag var det nya och ännu mer detaljerade lappar om vad man ska tänka på vid symptom och liknande. Usch, magsjuka vill vi INTE ha... Tycker att baciller och annat borde dö lättare i kylan, men det verkar inte så...


Nu ska jag spela lite Wii med Fliz. Jag ska slå henne i Super Mario *woohooo* Underbar underhållning!!!


 

Av Grynisen - 8 februari 2012 22:42

Jag pratar om min hals... det gör ont att svälja, det gör nästan ont att andas...


Jag har ingen feber så det kan ju inte vara halsfluss, det måste ju vara nått typ av virus. Men frågan är hur länge det ska hålla på???


Det är som en stor klump i halsen, varje gång jag sväljer smärtar det upp i öronen och bak i halsen. Sen känns ju det onda hela tiden, svårt att förklara. Att hosta gör oxå ont...


Fliz har oxå jätteont i sin hals. Hon beskrev det som om det sitter två taggiga bollar i halsen *stackarn* Hon har fått Ipren idag, men det har inte hjälpt så mycket. Micke köpte hem Zyx från Apoteket, hjälpte inte ett skit. Dyra tabletter till ingen nytta :(


 


Honungsvatten har vi oxå kört, även isglass men inget hjälper


Blir det inte bättre snart så får både jag och Fliz hälsa på hos farbror doktorn för ett halsprov...


Tips någon?? Finns det nån speciell mirakelkur som tar bort halsont??

Av Grynisen - 8 februari 2012 09:28

Ja det är väl lika bra att hålla i bloggen i samma sjukdomsgnälliga snack *suck* Inatt har jag hostat så att mina stackars vilande magmuskler fått träningsvärk *HAHA* Ja de ligger ju i ständig vila så det är ju inte konstigt att det gör ont efter denna natten.


Edwin har varit jobbig inatt oxå, klättrat på mig så de få gånger jag inte har hostat så har jag haft en krabba på mig *gäsp* Är trött och sleten idag...


Fliz är hemma, precis som jag skrev igår så är hon sjuk. Feber imorse, 37,8 grader, och snuvig + ont i halsen. Jäkla skitvirus säger jag. Hoppas nu bara att Whille klarar sig, och även Micke. Det räcker med sjukdomar nu tycker jag!


Nä nu ska jag halvslumra i soffan lite, spela lite Wii med Fliz så hon är road oxå...


 

Av Grynisen - 7 februari 2012 10:31

Nu har jag sett avsnitt tre av Sofias Änglar. Så mycket tårar, oj oj oj... Mitt hjärta gör så ont, jag lider så med denna familjen.


Det handlade om Elisabeth som har obotlig bröstcancer, hennes dagar är räknade. Hon har tre söner varav den minste, Joel, har en CP-skada. Sen finns självklart pappa Jörgen som står mitt i allt detta och ska orka leva vidare när Elisabeth inte finns mera.


Elisabeth har en blogg, följ gärna henne här, det kommer jag att göra!!!


 


Detta är ju en av mina största rädslor, att inte finnas med mina barn, att behöva dö ifrån de i barnåldern. Klart att man som mamma vill finnas där, stötta, visa vägen, se barnbarn och framtid.


För snart två år sen dog Linda i inflamatorisk bröstcancer. Vi var med i samma väntabarn-grupp på nätet och det var som ett slag i ansiktet när hon berättade att hon hade cancer. Hon hade två barn + ett barn i magen, Erik, som fick förlösas två månader för tidigt.


Hon skrev om sin kamp på sin blogg, och blev känd som Årets Mamma-blogg.


Den jävla cancern säger jag bara, avskyr att sjukdomen finns och att den får lov att ta död på både barn och vuxna..

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards