Alla inlägg under augusti 2011

Av Grynisen - 7 augusti 2011 11:58

För några veckor sen så skrev jag ju om att något spännande har hänt i vår familj, något som kommer förändra vår framtid till det bättre :-) Läs här!


Lovade ju att skriva om det här i bloggen oxå, och det ska jag göra nu :-)


Micke har köpt in sig i ett företag, DS Trademark AB heter det. Det är ett företag som inriktar sig på kurser inom friskvård så som massage, PT (personlig tränare), kostrådgivning, stylist och mycket mera.


Micke kommer driva Massageskolan som kommer finnas på en rad olika platser i landet. Han kommer även hålla i anatomi-utbildningen som finns i personlig tränare-kursen.


  


Vid sidan om detta kommer Micke driva sitt egna företag, Feeling Massage & Friskvård. Detta är så spännande och stort för oss och framför allt för Micke.


Micke har ju alltid drömt om att kunna leva på sitt intresse, massage, akupunktur och kroppslära. Som det ser ut nu så kommer han äntligen att få göra det och att vi inte kommer behöva vända på varenda krona i framtiden :-)


Jag är JÄTTESTOLT och jag vet att Micke kommer fixa detta perfekt. Visst blir det en stor omställning hemma med tanke på att Micke kommer resa en hel del, men vad gör det :-)


Så nu vet ni oxå :-D

Av Grynisen - 5 augusti 2011 22:45

Idag efter jobbet hade jag lite egotid. Jag åkte in till stan för att fixa mina naglar :-) Alltid lika härligt att bli lite ompysslad!


Idag gjorde jag även nått nytt, jag provade ögonfransförlängning *ler*


Jag har ju fruktansvärt tunna korta ljusa ögonfransar. Så när jag inte har mascara så ser det inte ut som om jag har några ögonfransar alls *fnissar*


   Här e jag innan fransförlängingen


Det var så skönt och avkopplande att ligga och bli ompysslad!!! Lugn skön musik i bakgrunden och lite pill vid ögonen som nästan inte märktes.


Jag blev jättenöjd, ögonfransarna tog jag i en längd mellan 8-10 (vad det nu betyder vet jag inte riktigt) Men det blev som sagt jättebra. Ögonen har numera en fin längd med uppåtböjda fransar *blink blink*


   Här ser ni resultatet :-)


Om ni jämför bilderna så syns ju resultatet rejält.... Åhhh vad jag är nöjd *hihi*

EGO
Av Grynisen - 4 augusti 2011 20:45

Igår morse följde Whille med mig till jobbet. Han gick frivilligt upp kl 6 på morgonen för att åka med mig :-)


Whille fick vara med i kassan, det gillade han. Han drog varorna och jag tog betalt, bra samarbete :-) Han hjälpte även till att fylla kylarna med dryck, och att slänga en del skräp.


   En fnissig Whille


Intjänat belopp blev 200 kr skattefritt *HAHA* + en Fanta och en god glass. Funderar om jag själv ska börja jobba så, känns lönande ;-)


Idag var det Flizans tur. Jag och Fliz började kl 15 så det var kvällspass idag, som alltid på torsdagar. Fliz LÄNGTADE till jobbet, hon var sååå förväntansfull på att få stå i kassan. Det var sååå roligt att stå där tyckte hon, högsta önskan just nu är att få jobba i kassa i framtiden. Får hoppas att hon ändrar sig sen :-)


   Finaste Flizan


Vi röjde en del bland alla Yankee Candle-ljusen. Så imorgon får jag göra en ny beställning igen :-)


Även Fliz tjänade 200 kr + en Sprite och en glass!!! Grymt tycker jag



Av Grynisen - 2 augusti 2011 21:00

Tänk vad fort en semester går, helt galet att tre veckor tog slut på mindre än några dagar *HAHA* Känslan är så iaf... Jag har ju inte ens fått ut semesterbilder från Halmstad, Fun City och Varbergsbad, men det kommer *lovar*


Idag var det andra dagen jag jobbade och det kändes kanon! Fortfarande är det väldigt lugnt på jobbet, det är ju trots allt en vecka kvar på industrisemestern. Det är även många borta på jobbet... Dessutom är ju vädret underbart, solen skiner och det har varit mellan +25 - +28 grader ute idag (i skuggan)


Men idag har jag beställt Yankee Candles höstdoft-ljus :-) Mmm luktade väldigt gott och jag kände direkt myskänslan och längtan efter ljusen *hihi* Lite småsjukt, men så är det!


          


Här är dofterna, klicka på bilderna så blir de större!


Jag tyckte alla var helt ok, men favorit blir nog Vanilla Satin och Over The River... TROR JAG ;-) Har ju bara snabbluktat idag!!! Lättare när jag har fått ljusen så jag kan lukta massor istället!!!


Men som sagt, vardagen är tebax och allt som tillhör :-) Snart är det jul oxå *ASG*

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards