Alla inlägg under september 2010

Av Grynisen - 24 september 2010 19:14

Dagarna går så ruskigt fort och då är jag ändå mammaledig och hemma väldigt mycket :-) Hur ska det bli när jag börjar jobba igen full tid igen *ryser*

 

Igår jobbade jag mellan kl 15-20. Det var kul som vanligt. Jag jobbade ihop med min närmaste kollega. Hon och jag hade beställt massor med ljus och dekorationer. Så det var mycket som skulle packas upp och ställas i hyllor. Samtidigt pratade vi om julsakerna som snart kommer *myyyys* Timmarna på jobbet gick alldeles för fort...

 

Idag har vi bara handlat lite mat och helgmys. Whille köpte sig två nya Playstationspel, Dragonball. Fliz köpte sig ett modellblock, pennor och skyddsask + laddare till sitt Nintendo DSi XL. Micke köpte sig nya träningsbyxor och jag... jag köpte som vanligt INGENTING!!! *daaah* Hur tråkig är jag på en skala... :-)

 

Jaja, nån dag ska det väl vara min tur :-D

 

Pizza blev det till middag och nu sitter vi laddade för att se Idol kl 20 :-) Fredagsmys i mängder!!!

Av Grynisen - 22 september 2010 21:00

Förväntansfulla och glada åkte vi mot Ullared efter nio imorse!!! Barnen längtade och pratade om allt de skulle handla.  Edwin gnällde o grät ca fem mil innan han somnade. Det är så varje gång vi åker bil nu för tiden, han tycker det är jättetrist. Tror att han störs av att han sitter fast :-( Tyvärr är det inget som hjälper, jo att ta ur honom ur bilstolen, men det går ju inte.

 

Efter en stunds letande efter parkering, ja en parkering nära Gekås-huset :-) Fick även lacka ur på en kärring som tog en p-plats som jag stod o väntade på. Ap-kärring... blev skit-sne på tanten. Jag skällde ut henne (nått jag aldrig brukar göra) Whille o Fliz sjönk ihop i baksätet *fnissar* Stackars barn!!!

 

Vi tog en varsin korv med mos och Edwin mumsade banan innan vi startade shoppingen!

 

  

Mot ingången....

 

Det var ganska lagom med folk trots en del trängsel i början. Vi gick runt ganska strukturerat för att inte glömma det som vi verkligen ville kolla på. Whille hittade snygga T-shirts och boxers. Boxerna var med FC Barca (Zlatans förra fotbollsklubb) Whille lyste som en sol *ler*

 

Fliz hittade oxå en del fina kläder, hon är ju mycket för svart och det var väl det som var problemet. Det fanns inte så mycket i svart som Fliz gillade, men hon blev nöjd ändå.

 

Jag köpte en hel del vantar till barnen, både tunna fingervantar och tjocka fingervantar. Allt för att vi ska klara vintern utan att komplettera med fler vantar :-)

 

Till Edwin blev det endast ett par vintervantar och vintertossor. Jag tycker inte att de har så fina kläder till små barn :-( Eller kanske inte min typ av kläder är nog mer rätt... Kläder med Alfons Åberg, Nalle Phu osv är ganska trist...

 

Chocken kom på leksaksavdelningen, barnen hittade INGET.... De hittade inte det som de hade tänkt köpa... Vilken besvikelse :-( De gick runt och verkligen letade efter nått att köpa. Stackars barn!!! Så det blev bara några småsaker, men jag försökte uppmuntra de med att de har ju alla pengarna kvar istället *ler* Kanske inte den bästa trösten just då *HAHA*

 

Till mig själv blev det sex par sockar och en diskmedelspump *ASG* Snacka om att inte unna sig för mycket... Hmmm!!! Jag kände inte att jag hade ro att springa runt och leta till mig själv. Det räckte med att hålla koll på tre barn :-)

 

När vi ställde oss vid godiset, ja vem ser jag då??? Jo självaste OLA-CONNY *ASG* Tjoohooo :-) Förra gången jag var i Ullared såg jag sexy Morgan ;-) Sicka grabbar!!! Det är verkligen orginal.... Hihi!!! Såg tyvärr inte Boris, det hade jag gillat mer :-)

 

  

Färdighandlade :-)

 

Äntligen klara :-) Ut med alla påsar i bilen sen vidare mot SkoBoo. Men där hade jag nada fokus så det blev inga skor... tyvärr.

 

Vi åt på Burger King sen styrde vi bilen mot Göteborg igen. Edwin smågnällde fram till vi kom ut på motorvägen. Då drog helvetet igång....Skrik, gråt och massor med tårar i ca 45 minuter *phuuu* Det är ju tur att man har en spärr och inte slår sina barn... för det är otroligt psykande att ha en storgråtande bebis i bilen.

 

Hem ville vi  ju oxå så jag hade inte lust att stanna någonstans bara för att roa honom en stund. Edwin hade ren blöja, var mätt i magen och allt det där som barn ska vara när de sätts i bilen...

 

Tio minuter innan vi var hemma så somnade han, antagligen av utmattning *helt slut* Stackars lilla unge....

 

Väl hemma, då vaknade han igen. Hur glad som helst, solskenet själv....

 

  

Whilles egenvalda saker... Snygga tröjor, boxer och massor med vantar! Fanns lite godis oxå *ler*

 

  

Fliz egenvalda saker. Största lyckan var nog häxhatten med lila hår i *fnissar*

 

Lite badleksaker och vanliga leksaker till Edwin  

 

Den här stolen till badkaret gillade jag. Då kan Edwin sitta utan att vi måste hålla honom hela tiden. Den sitter fast med sugproppar i botten. Hoppas nu att den är lika bra som den ser ut *ler*  

 

  

Två av mina godingar liggandes på golvet medans jag packade upp :-)

Av Grynisen - 22 september 2010 09:15

  

 

Jag o kidsen kör mot shopping-meckat, Ullared!!! :-D

 

Barnen är nästan mer förväntansfulla än vad jag e *haha*

 

Återkommer med rapport senare ;-)

Av Grynisen - 21 september 2010 19:56

Nu brinner det ljus lite överallt hemma hos mig. Hösten är ju tokmysig, tända ljus på kvällarna, varm filt i soffan och en god kopp te :-)

 

Just nu har jag tänt ett av Yankee Candle som heter Orchard Pear. Den luktar otroligt gott, lite söt men ändå på en ljuvlig pärondoft!!!


  


Denna doften kom till Sverige för snart två år sen. Jag brukar tröttna på en del dofter efter ett tag, men denna är raka motsatsen. Den växer hela tiden... Jag kan verkligen rekommendera den.

Av Grynisen - 21 september 2010 10:38

Edwin blir mer och mer aktiv. Han har inte börjat krypa än, men han försvinner ändå från den platsen som jag lägger honom :-)

 

Han puttar sig bakåt, rullar runt och har alla möjliga knep till förflyttning!!!

 

  

Nyfiken och undersökande

 

Det är verkligen roligt att följa Edwins utveckling. Det händer så mycket, nästan varje dag så är det en ny upptäckt!

Av Grynisen - 20 september 2010 16:02

Idag har jag köpt lite nytt te. Jag som inte dricker kaffe känner att te är ett måste den kalla årstiden (årstiderna) På sommaren blir det någon kopp te på morgonen till frukosten, men nu och framöver blir det te några gånger varje dag :-)

 

Jag köper alltid te i tebutik. Det finns mycket mer att välja på och smakerna är otroligt mycket mer "äkta".

 

Idag blev det följande te-smaker:

 

  • Höstglöd - Svart te med smak av tranbär, fläder och grädde
  • Lyckliga stunder - Svart te med smak av persika, kvitten och grädde
  • Semester - Svart te med smak av hallon, jordgubb och röda vinbär
  • Masala Chai - Svart Assam-te med kardemummakärnor, ingefära, kryddnejlika, kanelbitar, svartpeppar och grön kardemumma.

 

Just nu sitter jag och dricker det sistnämnda teét, Masala Chai. Det doftar jul *fnissar* Det luktar verkligen jättegott och smakar väldigt bra, tror att Micke kommer tycka det är jättegott. Han vill alltid ha lite mer smakrika teér.

 

Mina absoluta favoriter är Mammas mirakel och Lyckliga stunder. Men jag köper alltid bara en favorit, sen vill jag hitta nya smaker.


  

Assam tekanna från Bodum

 

En sådan tekanna borde varje teälskare ha :-) Jag har haft min kanna i tolv år, den används då o då. Perfekt att använda när det är flera som dricker te!!!

Av Grynisen - 19 september 2010 09:03

   Edwin vaknade tidigt idag, han började böka redan runt klockan 6. Men vi gick inte upp förän lite efter klockan 7. Då körde jag igång en maskin tvätt, förberedde med att fylla diskhon med vatten och disk (ja diskmaskinen blir lagad först imorgon).

 

Edwin fick sin frukost efter en stund, gröt som vanligt! Det åt han med god aptit!!!

 

Sen diskade jag all disk för att sedan sätta oss och titta lite på Nyhetsmorgon. Edwin visade ganska tidigt att han var trött igen :-) Han brukar ju bara vara vaken runt 2 timmar på morgonen innan det är dax att sova igen.

 

Vid halv nio tog jag på Edwin hans stickade tröja som farmor gjort till honom, Micke tog fram åkpåsen och la i vagnen. Sen gick jag ut på tomten med Edwin i vagnen. Edwin låg helt tyst, ingen protest utan bara lugn och nöjd :-D

 

Vilken härlig luft, friskt och skönt. Solen skiner och himlen är blå med lite molnstänk. På gräsmattan ligger massor med vackra färgade löv i höstens färger. Sånna här höstdagar är fantastiska *njuta* Jag fick massor med energi och njöt i mängder när jag var ute och gick. Edwin somnade ganska fort!! Jag hoppas han passar på att sova en bra stund nu...

 

Vi andra ska passa på att äta en god söndagsfrukost!!!

Av Grynisen - 18 september 2010 13:55

Ja det ÄR höst, rakt av. Detta har jag fått känna på rejält idag då jag var och tittade på när Whille hade fotobollscup.

 

Hela natten och morgon regnade det från och till. Men lagom vid klockan 9 idag så sprack det upp lite, himlen var lite blå och solstrålarna tittade fram *ler* Ganska kallt ute, +9 grader, men helt ok ändå.

 

Jag, Fliz och Edwin gick ner till fotbollsplanen. Whille var redan där. Vi hann med att se den första matchen innan skitvädret drog igång igen:-(


Det regnade i sidled, ovanifrån och nästan underifrån *HAHA* Ja det kändes så iaf. Dessutom hade jag med mig världens SÄMSTA paraply, det vände sig i luften om vinden vända... Snyggt värre!

 

Efter en timme så gick Fliz hem, hon frös. Själv stod jag kvar, Edwin sov gott i vagnen vilket kändes väldigt skönt!!! Han var bara vaken mellan första och andra matchen, då passade jag på att gå in i klubbstugan där alla andra femtioelva tusen fotbollsföräldrar stog för att slippa regnet. Ja vad ska man annars göra...

 

Matcherna gick jättebra :-D Två vinster och en match lika, JÄTTEBRA!!!! Whille stod målis en gång och det gick oxå väldigt bra.Han var jättenöjd och glad när vi gick hemåt. Ja det var jag med, men mest för att jag snart skulle slippa frysa *HAHA*



Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards