Alla inlägg under maj 2010

Av Grynisen - 14 maj 2010 15:00

Idag har hela familjen varit iväg en sväng till Allum i Partille. Vårat favvoshoppingställe numera :-)


Jag fick ett sms om 25% rabatt på KappAhl som skulle gälla  idag *me like* De har ganska snygga barnkläder där, framför allt till större barn.


Jag lät barnen kolla själv om vad de kunde tänka sig att ha på avslutningen. Måste säga att båda barnen har riktigt bra smak :-)


Fliz hittade en jättefin klänning, bolero och jesus-sandaler.

  


Whille valde snygg t-shirt, väst, jeans och hatt :-)


Hittade tyvärr inte bilder på allt, och just nu orkar jag inte ta kort heller :-) Men det kommer fler bilder på barnen och kläderna vid avslutningen!


Edwin fick oxå lite kläder. Det blev fyra bodies, två pyjamas och ett set med tröja och byxor.


Själv hittade jag  ju som vanligt ingenting. Men jag MÅSTE hitta nått till dopet iaf. Får ge mig ut en dag utan barn tror jag, kanske jag kan ta med min kritiska syster som smakråd *ler* Hon brukar vara bra hjälp och hitta snygga kläder :-)

Av Grynisen - 12 maj 2010 20:00

De två stora barnen är hos farmor och farfar ikväll. De ska sova över där tills imorgon :-) Det är Fliz som behöver öva på att komma över sin rädsla för att sova borta. Whille följde med bara för att Fliz vägrade sova där annars... Gulligt av storebror ♥


Fliz blev rädd för att sova hos andra förra året när hon var hemma hos en klasskamrat. Varför vet jag inte, hon ringde hem redan runt klockan 21 på kvällen och var ledsen... Så det var bara att hämta henne. Tror inte att det har hänt något, snarare att det inte kändes tryggt och bra när de skulle sova. Där efter har hon vägrat att sova hos någon annan *synd* Men nu börjar vi öva lite smått, hon vill nämligen åka med till farmor och farfars husvagn i sommar och då måste hon kunna sova där oxå.


Jag hoppas att hon kommer sova gott inatt iaf!!!

Av Grynisen - 12 maj 2010 19:15

  

Ord är överflödiga...

Av Grynisen - 10 maj 2010 09:45

Idag har jag bokat tid för Edwins dop. Det blir den 19 juni, ett sommardop med sol och värme har vi beställt ;-)



Med tanke på min relation till mina föräldrar så blir dopet litet. Har inte någon stor familj, men det är inte det viktiga. De som kommer är de som är värda att delta och som visar respekt och kärlek ♥


Nu ska jag fundera på vad vi ska ha för mat, kall eller varm. Tårta eller bullar/kakor... Hjärnan går redan på högvarv  och det värsta av allt, VAD SKA JAG HA PÅ MIG???

  

Av Grynisen - 8 maj 2010 16:30

Idag hade Whille fotbolls-cup. Vi skulle samlas redan klockan 8.30 Men det gjorde inget, Edwin såg ju till att väcka mig med ett gnälligt humör redan klockan 5.15 *sucka* Så frukosten dukades fram klockan 7 och två mycket trötta barn satte sig vid bordet. Både jag och Edwin var ju pigga sen länge :-)


Vi kom iväg runt klockan 8 med fullastad bil. Hade ju barnvagnen med och den tar ju hela bagagets plats. Vi tog även med åkpåsen trots att jag tyckte att den nog inte behövdes...


Väl framme kände vi alla att det var kallt, blåste och regnet hängde i luften. Det var bara +4-5 grader *brrr* o det ska vara Maj månad nu :-( Edwin käkade i bilen och sen packades ner i åkpåsen. TACKAR mig själv för att jag tog med åkpåsen, den behövdes verkligen. Vi andra önskade att vi oxå hade en varsin åkpåse att sitta i *fnissar* Fötter och händer kändes som isbitar, USCH SÄGER JAG!!!!!


Tyvärr gick det inget bra i fotbollen. Whilles lag förlorade alla tre matcher :-( Men men, de får ladda om och så hoppas vi på bättre spel om två veckor igen!!!

Av Grynisen - 6 maj 2010 15:45

Edwin har ju ett behov av att ha gung och/eller vaggning när han ska sova. Bäst sover han i sin vagn för tillfället.


Så idag har har jag beställt Vyssan Lull-fötter som ska sättas fast under spjälsängsbenen. De ska tydligen vagga/gunga sängen behagligt :-) Jag hoppas att det är rätt grej för Edwin!!


  


Av Grynisen - 5 maj 2010 16:30

Vilken lycka, semlorna är här :-)

 

Fliz pratade om semla redan i helgen och jag sa att vi hittar säkert semla kommande vecka. Mycket riktigt, idag hittade vi!!!


Snart blir det kaffe/te/saft och semla till oss alla :-D


Det fanns semlor att köpa med annan fyllning än mandelmassa och grädde, men det vägrar jag. Äkta semla ska det vara, annars kan jag vara utan!!!

Av Grynisen - 4 maj 2010 19:45

Barnen har sparat och kämpat ett tag, framför allt Fliz. Båda två har så gärna velat ha ett Nintendo DSi. I söndags när vi var iväg så bestämde jag och Micke oss för att överraska barnen. Vi var i lite andra affärer innan och barnen var så där typiskt uttråkade *hehe* Sen efter lite velande i affärer så hittade vi, vad vi tror iaf, ett bra erbjudande på Nintendo DSi XL + ett spel. Så vi frågade barnen om de ville ha ett sånt. Båda barnen tappade sina hakor men samtidigt sken som två solar :-D



Barnen fick vara med och betala lite själva på spelen. Men den största kostnaden stod jag och Micke för. Ni kan tro att det var två mycket lyckliga barn som gick ut ur affären med varsin påse i handen *ler*


Sen i måndags har vi haft väldigt lätt att se vad våra barn gör.... ;-)


Denna position i soffan *hihi*

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards