Alla inlägg under november 2008

Av Grynisen - 3 november 2008 19:13

Som vanligt ojämn vecka så startar den upp och ner... tyvärr är det nästan alltid så. Jag har aldrig nämt detta förut just för att bloggen inte kan lösenordsskyddas osv... Men den här upp och ner-världen vi lever i varannan vecka är väldigt jobbig :-(


Tyvärr handlar detta om Mickes stora son från ett tidigare förhållande. Jag tänker inte skriva så mycket om det men ibland önskar jag att jag hade nån bra ventil... eller bara kunde knäppa med fingrarna till en ny bättre dag.


Mickes son är specialist på att spela ut Micke, få Micke att känna sig helt värdelös, gärna med hjälp från sonens mamma. Ofta handlar det om att jag är dum i huvudet, barnmisshandlare och en massa annat... Detta har jag fått höra nästan från första stund jag och Micke beslutade att ha ett liv ihop.


Jag har aldrig lagt en hand på Mickes son, aldrig gjort något för att göra illa honom. Däremot, tvärtemot sonens mamma, så har jag och Micke regler. Normala sunda regler... I dagens stund så har Mickes son specialregler som ligger på en tre årings nivå. Detta pga att han inte vill vara hos oss annars... detta och mycket mer förekommer konstanst...


Såg på Micke idag när vi möttes att det redan varit bråk. Idag har sonen sagt att han måste ha ny vinterjacka för att hans är ful. Sonen fick en ny jättefin jacka förra året som han valde själv. Sen valde han trots allt att inte använda den.... varför vet jag ej *suck*


Så Micke har idag fått massa skit över bl a detta....


Tänk att varannan vecka så lever jag i någon form av bubbla... Livet är tungt, jobbigt och det är svårt att se ljuset


Hade jag vetat det jag vet idag hade det aldrig blivit jag och Micke. Jag har aldrig blivit så illa behandlad av människor som under dessa åren jag och Micke har levt ihop. Dock har Micke hela tiden varit ett stort stöd, så det är inte hans fel...


Jag känner att jag inte hittar slutet på detta... skulle kunna berätta hur mycket som helst.


Slutar därför här....

Av Grynisen - 2 november 2008 19:32

Whille tappar tänder på löpande band. Nu ikväll ramlade tand nummer 7 ut, ytterligare en tand är snart på G :-) Inatt ska tanden ligga under kudden, frågan är om tandfén kommer åt där inatt *haha* Vi får väl se!!!


Fliz vickar febrilt vidare på sina små gaddar som inte är tillräckligt lösa än för att ramla ut... Hon är sååå avis på storebror *ler* Men snart så....

Av Grynisen - 2 november 2008 18:37

Vi hade ju tänkt åka på Whilles första träning i Freebandy idag. Men det visade sig att det var mästerskap i Freebandy inne i Femman-huset. Vi beslutade då att åka dit och titta när det tävlades, och även inta lite mer info.


Vi var inne runt halv ett och det var en hel del folk som tittade. Whille tyckte det var jätteroligt, även Fliz tyckte det verkade spännande. Vi tog en hel del info så nästa söndag åker vi och provtränar :-)


När klockan var 15 så var det dax att fira syster, svägerska och moster!!! Fina presenter fick hon av oss *ler*





Hon blev jätteglad, framför allt för det sistnämnda :-) Men syrran har nämt att hon har velat ha allt så jag tror hon är nöjd med alltihopa!!!


Vi bjöds på god fika, nybakat bröd med diverse pålägg. Därefter var de en jättegod kladdkaka med dajm i *mums* + världens godaste morotspaj *mums igen* Syrran är så jäkla duktig på att baka, så bakboken med Leila kommer väl till pass :-)

Av Grynisen - 2 november 2008 11:04

Ja må hon leva.... Ja må hon leva uti hundrade åååååååår.....


Stort G R A T T I S på födelsedagen finaste syster!!!

Älskar dig massor!

Vi ses om en stund :-)

Av Grynisen - 2 november 2008 09:16

Det är helt vitt ute av frosten, temperaturen visar -3 grader. Att sitta inne och titta ut är ju en jättemysig känsla. Funderar på att göra varm choklad till frukosten, det här ju liksom till utomhuskänslan :-) även om vi då sitter inne!!!





Av Grynisen - 1 november 2008 21:35

Jag tror det iaf :-)


Vi var ju iväg en sväng förut och handlade. Vi åkte till Coop och smålullade runt lite. Kompletteringshandlade lite, kattmat, toapapper och sånt där kul.


Självklart hamnar vi som alltid på leksaksavdelningen med barnen där vi tittade runt en stund. Då såg jag Littlest Pet Shops olika utbud. Där fanns bla någon form av hus eller nått + en väska med små figurer. Båda dessa gick tillsammans på 478 kr!!! För min del kändes detta som ett jättebra pris då jag tidigare i veckan på Toys R Us och tittade. Då såg jag liknande saker som var betydligt dyrare.


Det blev iaf så att Micke gick och betalade det som vi handlat. Sen gick han vidare mot Djuraffären (ett säkert kort) medans jag gick och handlade igen, sa att jag glömde köpa mjölk *ler* In, hämtade små Pet Shops och huset, och ställde mig i kassan igen. Snabbt ut i bilen och la sakerna i bagagen och sen mötte barnen inne vid Djuraffären!!!


Så nu tror jag att vi är nöjda. Fiskspel, BarbieDVD, Littelst Pet Shop figurer + hus. Kanske jag köper till en Barbie-målarbok som hon önskat sig oxå... eller så sparar jag den till jul!

Av Grynisen - 1 november 2008 19:08

Både igår kväll och nu ikväll har barnen varit ute och knackat på dörrarna och ropat "BUS ELLER GODIIIIIIIS". Igår var barnen ute med kompisar medans idag var jag och Micke med. Vi vill inte att de ska gå själva... Dessutom är Whille mörkrädd så han vågar inte gå utan att vara flera!


Så här blev pumpan som jag och Micke grejade iordning igår. Den står utanför dörren och nu på kvällen är det riktigt mysigt att se det orangea skenet :-) Vi köpte gravljus och satte i, på så sätt brinner den i 60 timmar. Mycket bättre än ett värmeljus!!!


Barnen har precis sagt "BUS ELLER GODIIIIIS" hos några trevliga grannar på gatan. Föräldrarna i huset hade klätt ut sig så barnen tappade hakorna när de öppnade *HAHA* Dessutom hade de ställt en tunna på sin gång mot huset där det brann, jättemysigt, varmt och skönt.


Nu sitter barnen och tittar på Ewa & Adam, godiset är framdukat och ännu en myskväll är på intågande!!! Mysigt...

Av Grynisen - 1 november 2008 12:53

Syrran och hennes sambo kom hem till oss igår... Vi tittade på IDOL och myste med barnen!!!


När barnen somnat så dukade vi fram ost, kex, vindruvor, päron och vin.


SÅÅÅÅÅÅ GOTT :-)


Tanken efter IDOL så skulle vi ha spelkväll, men vi alla var så trötta så vid klockan 23.30 gick vi och la oss *HAHA* Så var det med den kvällen!!!! En trevlig kväll blev det iaf :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards