Alla inlägg under augusti 2008

Av Grynisen - 5 augusti 2008 19:45

Det ger återigen en känsla av höst.... ja att den närmar sig och att det inte är så långt kvar innan man fryser, tänder massa ljus, tokdricker te och myser. Samtidigt kan jag se fram emot de soliga klara höstdagarna med gulröda löv och frisk kall luft. Det är med blandade känslor som jag ser fram emot nästa årstid....


Men nu är vi inte där än *ler* Ikväll är det Allsång med ABBA-tema. Det blir väl ingen favorit för min del, men för traditionens skull så tittar jag självklart.


Senare ikväll när barnen har somnat så har jag Micke och McDreamy hos mig *asg* Då kör vi igång säsong 2 och tittar på så många avsnitt vi orkar... :-)

Av Grynisen - 5 augusti 2008 13:00

Så där ja.... Nu har vi varit iväg och reklamerat den tv som vi köpte i lördags. Vi köpte oss en nästan likadan tv, dock lite dyrare, 500 kr. Nu hoppas jag att denna inte sätter igång med randiga dumheter för då exploderar jag!!!


Ikväll ser jag fram emot en senkväll och natt med McDreamy och självklart Micke :-)


Även filmen är reklamerad och utbytt till en annan. Så hoppas vi på att turen har vänt... Ingen mer negativitet här hemma tack ;-)

Av Grynisen - 4 augusti 2008 22:27

Nu funkar inte den JÄVLA TV:N *fruktansvärt arg* Fan.... här lägger man flera tusenlappar på en ny apparat och den fungerar felfritt i EN DAG!!!!!! Nu är bilden randig hela tiden, inte ens ljudet hörs... vi som skulle fortsätta kolla på Greys :-( Vi hann bara se max 10 minuter innan tv:n la till med sitt randiga flin mot oss....


Så grymt irriterande!!!! Net On Net ligger INTE högt i kurs nu.... det kan jag lova.

Av Grynisen - 4 augusti 2008 20:05

Nu verkar det som om vår nya tv som vi köpte i lördags är ett "måndagsex. Ungefär var 20:e minut försvinner bilden och blir till ett rektangulärt färgglatt mönster *morr* Då måste vi stänga av tv:n och sätta igång den igen, då är det borta.... Så har det hänt säkert närmare 10 gånger idag.


Dessutom köpte vi en ny film igår, Narnia. Den sitter vi alla nu och tittar på (jag smög iväg lite). Men där hör vi nästan inte vad som sägs i filmen för att bakgrundsmusiken är för hög :-( Hur vi än försöker så har vi inte hittat någon lösning på det problemet.


Så imorgon förmiddag ska jag åka och reklamera både tv och film *suck* Hur kul är det då??? Dessutom är det ju inget som säger att vi hittar en tv som finns i en någorlunda prisklass som denna. Priset styrde oss lite till att köpa denna tv:n eftersom vi inte riktigt hade budget till tv denna månaden. Vi får väl se vad de säger imorgon....


Fortfarande TOKREGNAR det ute.... Otursveckan ser ut att bara ha börjat :-(

Av Grynisen - 4 augusti 2008 16:48

Den 4 augusti idag och det känns som om hösten tagit klivet in i sommaren och skrämt bort njutningen totalt.


Sommar = Semester


Var tog min sol och avkoppling vägen???


Ute blåser det halv storm, det tokregnar fortfarande och jag börjar tycka att gräsmattan är nöjd :-) Här hemma har jag tänt en del ljus, en typisk höst/vinter-grej. Både jag och Micke pratade om just känslan vid middagen, känslan av att hösten faktiskt är här redan *suck* Men jag hoppas verkligen att vi båda har fel...

Av Grynisen - 4 augusti 2008 15:36

Vilket otroligt härligt misslyckat semesterväder jag har *asg* Det verkligen TOKREGNAR ute.... stuprännorna är överfulla av vatten och det är stora pölar av vatten på gången utanför huset.


Vi åkte iväg en sväng och handlade, och det har nog övriga Göteborg oxå gjort idag *ler* Parkeringarna var helt fulla av bilar. Vi var inne snabbt på IKEA (har inte varit där sen jag slutade i feb). Köpte 6 kuddar till soffan, en skål till marsvinen och lite blommor. Så lite har jag nog aldrig handlat där *fnissar* Men billigt blev det iaf. Sen en snabbhandling på Coop oxå. Köpte nya ryggsäckar till barnen som de ska ha till skolan. Lite mat och annat oxå :-)


Nu håller jag på att fixa middag. Idag blir det kycklingfilé i ädelsostsås med ris och sallad ***MUMS*** Jättegott är det!!!


Min semester består av regn regn och åter regn.... Förstår inte varför jag har denna otur. Nästa år får det bli utomlandsresa tror jag :-)

Av Grynisen - 4 augusti 2008 01:50

Kan det bli bättre *fnissar* Jag och Micke har startat igång att kolla på säsong 1 av Greys Anatomy :-)  Sex avsnitt har vi hunnit med, men nu sa jag stopp. Micke ville att vi skulle fortsätta hela säsong 1 (bara tre avsnitt kvar) men jag måste ju vara mamma och människa snart igen juuu *ler* Imorgon kväll när barnen sover fortsätter vi....


UNDERBART :-)

Av Grynisen - 3 augusti 2008 18:56

Även igår blev det akupunktur. Sex nålar i ansiktet och två i armarna.... Sen om det är nålarna eller ögondropparna som ger effekt skiter jag i, ögonen är bättre igen :-) I morse när jag vaknade så var det inget kladd i ögonen *YES YES YES* Ögonen kliar fortfarande och ögonvitan är lite blodsprängd men jag känner att det går åt rätt håll!!!


Om en stund ska jag få mig en omgång igen, alltså akupunktur *HAHA*


Idag åkte vi iväg och småshoppade lite :-) Jag köpte mig en ny väska på Stadium, Fliz fick ny bikini och nya skor, oxå från Stadium. Flizens grejer var halva REA-priset, sånt gillar jag *ler* Whille fick ett PUMA-pennskrin (rosa och grått) skitsnyggt!!!


Jag hittade en såååå fin PEAK-jacka idag oxå.... Starkt rosa och så perfekt till hösten som kommer, men jag hoppade över den *suck* Jag har hoppet över att den kanske finns kvar till barnbidraget :-) Vi har planerat så mycket annat som pengarna måste gå till så en jacka får inte plats i det paketet.


Föresten.... vi köpte oss en ny TV igår. Barnens TV gick sönder härom veckan. Det låg inte med i budgeten. Den TV:n var JÄTTEGAMMAL så det var väntat men som alltid så är det inte riktigt planerat när det väl händer *ler* Vi har ju sagt att vi vill ha en minst 42"-tv när vi köper nästa tv.... Men så blev det inte igår. Det blev en 32"-LCD-tv istället. Vi sa det att den nya tv:n ställer vi i storarummet så länge, barnen får den tv:n som står där nu. Sen när vi planerar att köpa "min dröm-tv" så får barnen 32"-tv:n till sitt tv-rum istället....


Barnen är nöjda, så även vi :-)

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Skapa flashcards