Alla inlägg under mars 2008

Av Grynisen - 17 mars 2008 06:49

Jag hörde tidigt i morse hur det blåste ute men tänkte inte mer på det...


När jag gick upp vid halv sju var ena sidan av husets fönster HELT VITA... uta snöar det och blåser som sjutton. Termometern visar -1,5 grader!!!!! Vad är detta....????


Detta väder förbryllar mig enormt!


Igår var det ju ett underbart vårväder. Jag tvättade upp de sista vinterkläderna för att de sedan skulle läggas undan... Idag måste de plockas fram igen *suckar*


Vill ju ha våååååååååååååååår

Av Grynisen - 16 mars 2008 20:59

Snart är Micke hemma, om dryga halvtimmen. Då ska vi ta en kopp te, prata om det som hände igår och försöka lägga upp en form av plan för den närmsta framtid.


Det är skönt att han kommer hem... Den här helgen blev ju inte som det var tänkt. Många tårar har trillat och mina tankar går oavbrutet... jag ältar om och om igen... försöker fatta vad jag gjort för fel!? (vilket inte är orsaken enl. min föredetta chef)


Nu börjar Wallander... dax att inta position!!!


Tack ALLA gulliga som skrivit kommentarer.... det värmer  ((KRAM PÅ ER))

Av Grynisen - 16 mars 2008 12:03

Och om man tänker på hur mycket elände, sjukdomar och orättvisor det finns så är det ju absolut inte jag som mår sämst... Men självklart blir det ju att jag ser allt min egna lilla bubbla... och nuet gör ont idag oxå tyvärr!!!


Vi var på Whilles fotbollsträning idag klockan 9 i vanlig ordning. Träningen gick bra och Whille berättade stolt att han gjorde två mål *stolt mamma*


Om drygt 2½ vecka börjar utesäsongen i fotbollen för småkillarna så då är det tisdagar klockan 18 som gäller. Känns skönt att söndagsmornarna får vara lugna igen :-)


Sovmorgon är ju ändå att få ta det lugnt och bara vara....


Jag och Fliz har grejat lite påskpyssel nu på förmiddagen. I torsdags så plockade vi påskris och idag har Fliz satt i massor med fjädrar. Sånt här pyssel älskar hon ;-) Hon har även målat jättefina påskteckningar som hon ska ge bort till farmor och farfar och moster!


Själv röjer jag lite som vanligt. Slänger lite skit och städar lite här och där...

Av Grynisen - 15 mars 2008 18:46

Idag när jag hade jobbat klart ville min chef prata med mig...


Helt plötsligt så säger han "Du är uppsagd, det fungerar inte"


Jag = HELT CHOCKAD, MÅLLÖS OCH TYST


Min chef sa alltså upp mig, mitt jobb sen 5 veckor tillbaka. Han tyckte att jag inte passade in, att jag är för anonym, att jag inte tar plats i "familjen" som han kallade det....


Jag började där för fem veckor sen, en spännande och tuff resa. Helt nya produkter och ett helt nytt sätt att sälja till människor. Jag har sugit i mig av ALLT jag kunnat, frågat mycket, visat intresse mm


Min chef sa oxå att jag inte gjort något fel, att det är han bara som känner att det inte funkar.


Jag är helt förstörd... gråter och kan inte förstå... FAN!!! Jag sa upp mig från mitt förra jobb som jag haft i 8 år för detta jobbet.... Hela den ekonomiska tryggheten faller ju.


Måndag = A-kassa??? Arbetsförmedlingen???


Jag längtar efter Micke, han är ju i Stockholm och kommer hem imorgon kväll.


*gråter*



Av Grynisen - 14 mars 2008 21:43

Mina egon, ja vilka de är har jag ingen aning om :-)

Whille slog ihop sina blå ungefär vid klockan 20.20, då la han sig i min säng och somnade sååå gott. Jag och Fliz fortsatte mysa i soffan, äta lite chips och dricka läsk. Efter ca 20 minuter började hon luta sig *ler* och sen sov hon oxå gott!!!


Nu ligger båda i min säng, tyckte att det kan vara mysigt att ligga där tillsammans i helgen när Micke är borta. Det kommer säkert ligga en katt där sen oxå när jag har lagt mig.


Jag ska väl kolla på lite Gossip Girl igen tänkte jag, har inte hunnit det sen förra veckan. Man får ju passa på när ego-tiden finns :-)



Av Grynisen - 14 mars 2008 17:18

Det är jag ända fram till söndag.


Micke åkte precis iväg till Stockholm för att vara med en del av sina klasskamrater på Akupunkturen. Det är någon föreläsning där som de ska se, sen så är middag och mingel :-) Trevligt värre!!!

Micke ska bo hos vår kompis J som bor i Stockholm sedan några år tillbaka. Så då träffar han henne samtidigt som han kan bo gratis, det är så man får göra!!!


Nu ska jag fixa lite här hemma innan fredagsmyset kör igång på allvar :-)

Av Grynisen - 14 mars 2008 13:11

Äntligen.... halva frisyren försvann MEN sååå skönt *ler* Frisören klippte, klippte och klippte... Underbart!!! Jag har så jäkla mycket hår och när det väl börjat växa så där jobbigt så känns håret som en hjälm på huvudet *skrattar*


Nu sitter jag med hårfärg i håret, mörkbrun och med röda highlights. Sen får vi ju se om slingorna syns med tanke på att mitt hår är så mörkt. Syns de inte så blir det säkert kanon ändå :-)


Samtidigt som jag sitter här o väntar på att skölja håret så lyssnar jag igenom Melodifestivalbidragen :-)  Jag har många favoriter känner jag, de flest är faktiskt ganska ok.


Men jag tror att Perrelli, BWO och Linda Bengtzing är i topp tre!!! Men vi får väl se imorgon....



Av Grynisen - 14 mars 2008 11:00

Jag kände mig off i morse så jag beslöt mig för att stanna hemma. Redan nu mår jag bättre men jag unnar mig denna dagen och laddar inför jobb imorgon istället.


Om en timme ska jag klippa mig :-) Vår lokala frisör där jag bor har ofta luckor och därför är det lätt att få en tid. Jag har även varit iväg och köpt hårfärg, både mörkbrun och röd, idag ska jag göra röda highlights tänkte jag!!! Härligt!


Barnen är i skola och på dagis, allt flyter på som det ska!

Detta är jag

Fråga mig

10 besvarade frågor

Dag för dag...

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Kolla här om det finns det du söker...

Senaste inläggen

Om detta kan du läsa

Arkiv

Mina favoriter

RSS

Mina trogna läsare :-)


Ovido - Quiz & Flashcards